45. Beklim je bedrijf als een avonturier - met Wilco van Rooijen

Mijn gast is Wilco van Rooijen, een beroepsavonturier die onder andere de Mount Everest en de K2 heeft beklommen. De K2, de berg die meer dan 8,5 kilometer hoog is. De killer Mountain. De berg waar 1 op de 4 mensen hun laatste adem uitblazen.

Ik ben Jacarrino Dost, eigenaar van het reclamebureau Advertising Heroes en jouw host van deze podcast. In mijn gesprek met Wilco gaan we de overeenkomsten bespreken tussen ondernemers en ondernemende mensen en het trotseren van een berg als de K2. Welk doel en visie heb je? Hoe verstandig is het om dingen alleen te willen doen? Waarom hoef je geen vrienden te zijn met je teamleden?

Maar we hebben het ook over de offers die het ondernemen en het beklimmen van de k2 met zich mee brengen. En hoe belangrijke spiritualiteit is tenopzichte van je fysiek.

Wil je ook de beelden terug zien van dit gesprek, kijk dan op mijn Youtube kanaal 'Advertising Heroes' om te zien hoe wij dit bespreken tussen de bergen van K2. Weliswaar opgenomen met een green screen, maar toch!

Heel veel plezier met deze 45e aflevering van The Advertising Heroes Podcast.

En wil je geen aflevering missen van deze Podcast, klik dan op de volg of follow-button van je Podcast-app!

Heel veel luisterplezier!

https://advertisingheroes.com
https://www.youtube.com/advertisingheroes
http://www.teamwilcovanrooijen.nl

 

Share | Download(Loading)

Episodes Date

Load more

Play this podcast on Podbean App