116 The Godfather of StreetFootball SPEAKS! - Het verhaal van dé straatvoetballer Edward van Gils

Auteur Leendert Jan van Doorn is geen onbekende van deze show. In Podcastnummer 62 besprak hij met mij zijn boek 'Flippo en het spel om de knikkers'. 

Tijdens een 'Langs de Lijn' radio-gesprek over dit boek kwam hij Edward van Gils tegen. 
De beste straatvoetballer ter wereld die de geuzenaam 'The Godfather of Streetfootball' mag dragen. Zijn vriend en profvoetballer Ronaldinho (geen onbekende naam ;-)) gaf hem zelfs een plekje in zijn eigen 'Globe Street Team'. 

Leendert heeft 1,5 jaar Edward zijn spreekwoordelijke voetbalshirt van het getatoeëerde lijf gevraagd. Met als resultaat dit prachtige boek.

Ik praat met Leendert over deze markante persoonlijkheid. Wat jij kan leren als professional en ondernemer van de Godfather of StreetFootball? Dat hoor je het komend uurtje. 

LEKKER LEZEN
Van de opbrengsten die wij ontvangen van managementboek.nl kopen wij voor onze mascotte en liefste viervoeter van de show 'Bo' een heerlijke bot! En het mooie; jij betaalt geen cent extra!

https://managementboek.nl/boek/9789083180205/edward-van-gils-the-godfather-of-street-football-speaks-leendert-jan-van-doorn?affiliate=6889

Share | Download(Loading)

Episodes Date

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App